Franchise-keten QoQo Massage komt naar Den Haag

0

QoQo Massage, een franchise keten traditionele Chinese massage salons met inmiddels 17 vestigingen in Barendrecht, Breda, Capelle a/d IJssel, Delft, Eindhoven, Gouda ’s-Hertogenbosch, Hilversum, Rijswijk, Rotterdam en Vlaardingen komt nu ook naar Den Haag.

Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Het professionele team van QoQo Massage helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie van de cliënten, maar ook van hun mentale staat.

Medio tweede kwartaal 2018 opent QoQo Massage (vestiging 18) haar deuren aan de Frederikstraat 947 in Den Haag.

Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting uit Den Haag bracht de transactie tussen partijen tot stand.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?