Certitudo Capital verwerft Hessenbergweg 95 in Amstel III – Amsterdam

0

Certitudo Capital verwerft Hessenbergweg 95 in Amstel III – Amsterdam.

Certitudo Capita heeft het pand aan de Hessenbergweg 95 in Amsterdam gekocht ten behoeve van haar eigen vastgoedportefeuille en breidt hier haar eigendomspositie binnen het Amstel III gebied verder uit.

Het object bestaande uit circa 3.000 m² kantoorruimte en 63 parkeerplaatsen is verhuurd aan Croon Wolter & Dros B.V.

Hessenbergweg 95 is gelegen in het kantoren- en bedrijvengebied Amstel III. Amstel III is onlangs een nieuwe weg ingeslagen met een geleidelijke transformatie van monofunctioneel werkgebied naar een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt. Hiermee krijgt het gebied een nieuwe impuls. In december 2017 heeft de gemeenteraad hiervoor het ruimtelijk en programmatisch ontwikkelperspectief Amstel III vastgesteld. Tot 2027 zullen er minimaal 5.000 woningen gerealiseerd worden, gedifferentieerd in grootte en prijs. In de periode 2027-2040 kunnen nog eens circa 10.000 woningen in het gebied worden gerealiseerd. Certitudo heeft in de afgelopen periode meerdere eigendommen verworven in Amstel III waarmee zij in totaal circa 150.000m² BVO aan nieuwbouwontwikkeling gaat realiseren. Hiermee is Certitudo nauw betrokken bij deze gebiedstransformatie.

Koper werd bijgestaan door het notariaat van Simmons & Simmons.

 

https://www.certitudo.com/nieuws/hessenbergweg/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?