Stichting AssortiMens verhuist naar Parallelstraat 52 in Oldenzaal

0

Stichting AssortiMens heeft circa 835 m² kantoorruimte gehuurd aan de Parallelstraat 52 in Oldenzaal. De kantoorruimte is gesitueerd op de begane grond en eerste verdieping en heeft de beschikking over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Stichting AssortiMens is een relatief kleine en ondernemende zorgorganisatie die hulp en begeleiding biedt aan volwassenen die een diagnose in het autisme spectrum hebben én chronische problemen in het dagelijkse leven ervaren. Stichting AssortiMens is in 2013 opgericht en de afgelopen jaren gegroeid tot een multidisciplinair team. De nieuwe locatie voldoet aan de hedendaagse wensen en eisen. Hier kan de stichting haar activiteiten verder uitbreiden.

Boers&Lem bracht deze transactie namens de verhuurder, de Gemeente Oldenzaal, tot stand.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/stichting-assortimens

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?