De Veilingmeester Lisse opgeleverd

0

Aan de jarenlange leegstand van de voormalige Hobaho-bloemveilinghallen in het centrum van Lisse is een eind gekomen. Projectontwikkelaar Provast en Ouwehand Bouw Groep hebben vandaag fase 1, De Veilingmeester, opgeleverd aan woningcorporatie Stek. Het gebouw met 46 sociale huurappartementen is gelegen op de hoek van de Hobahostraat en de Haven.

’t Nieuwe Havenkwartier
De Veilingmeester is onderdeel van het project ’t Nieuwe Havenkwartier. Het Hobaho-gebied wordt getransformeerd tot een hoogwaardig gebied met woningen. Het plan bestaat verder uit 44 koopwoningen, 18 vrije sectorappartementen en 3 penthouses. De start verkoop vorige maand was een groot succes. Het gebruik van historische elementen en de naamgeving zijn een knipoog naar de geschiedenis van de plek. Hiermee ontstaat een verbinding tussen oud en nieuw en krijgt Lisse er een waardevol centrumgebied bij.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?