Jusda Europe huurt 11.000 m² logistieke ruimte in Wijchen

0

Jusda Europe huurt 11.000 m² aan de Nieuweweg 271-275 te Wijchen. De van oorsprong Chinese onderneming opent hiermee hun tweede logistieke centrum in Nederland.

Jusda Europe, voorheen GLS, biedt logistieke services, transport en intergrale supply chain oplossingen aan klanten in de gehele EMEA regio. Jusda heeft ruim 60 logistieke centra in de wereld, bestaande uit ruim 2 miljoen m² distributieruimte. Gezien de brede zoekopdracht in de band van Tilburg-Nijmegen heeft het logistieke team van Dynamis in gezamenlijkheid het aanbod geïnventariseerd en aangeboden.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis Logistiek, heeft namens de verhurende partij (een private belegger) deze verhuurtransactie begeleid en afgerond. Jusda werd in deze transactie begeleid door DC&I Development.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/11-000-m-logistieke-ruimte-verhuurd-in-wijchen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?