Hoofdkantoor Woonbron verhuist naar het Groot Handelsgebouw

0

Het hoofdkantoor van Woonbron verhuist naar het Groot Handelsgebouw te Rotterdam. Woonbron huurt per 1 mei 2018 ruim 1.000 m². In het nieuwe hoofdkantoor wordt ook ‘de huiskamer van Woonbron’ gevestigd; een centrale ontmoetingsplek voor alle medewerkers van de wooncorporatie. CBRE adviseerde Woonbron en Ooms Makelaars adviseerde het Groot Handelsgebouw bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Ooms Makelaars handelde in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en JLL.

Marius Meurs, directeur Groothandelsgebouwen N.V., is blij met de komst van Woonbron. ‘Woonbron past goed bij ons Rotterdams karakter. Wij zijn blij dat wij met onze moderne en innovatieve werkomgeving aan de wensen van Woonbron kunnen voldoen.’

Bert Wijbenga van Nieuwenhuizen, voorzitter Raad van Bestuur Woonbron vult aan: ‘Dat Rotterdamse karakter en de iconische waarde van het Groot Handelsgebouw spreken ons erg aan. Woonbron wil een ‘great place to work’ zijn. Niet alleen in beleving, maar ook letterlijk een geweldige plek om te werken. Het Groot Handelsgebouw is dat. Ik ben blij dat we hier straks onze partners en collega’s kunnen ontvangen.’

Over het Groot Handelsgebouw
Het Groot Handelsgebouw is hét icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het rijksmonument is nog steeds het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het biedt 100.000 m2 kantoor-, opslag, winkel- en horecaruimte aan meer dan 200 huurders. Het Groot Handelsgebouw is feitelijk een kleine stad, pal naast Rotterdam Centraal. De ontmoetingsplek voor ondernemende Rotterdammers en betrokken wereldburgers. Kijk voor meer informatie op www.groothandelsgebouw.nl.

Over Woonbron
Woonbron is een wooncorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Nissewaard, Delft en Dordrecht. Woonbron zorgt in gevarieerde wijken voor passende huisvesting voor hen die ons nodig hebben. Voor onze bewoners zijn wij partner in prettig wonen. Vandaag voor morgen. Kijk voor meer informatie op https://www.woonbron.nl/.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?