Avans Hogeschool verwerft gebouw in Breda

0

Hogeschool-instelling Avans heeft het voormalige multi-tenant kantoorgebouw Gebouw A aan de Claudius Prinsenlaan 140-148 in Breda aangekocht. Het object uit 1992, dat grenst aan de huidige campus van Avans, heeft een oppervlak van 5.196 m² en beschikt over 133 parkeerplekken.

De Claudius Prinsenlaan is als een van de toegangswegen van de A27 naar het centrum van Breda praktisch gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Avans Hogeschool is een van de meest gerenommeerde graduate- en post-graduate-onderwijsinstellingen in Noord-Brabant.

CBRE trad bij deze transactie op als adviseur van de verkoper, Cromwell Property Group. Nauta Duthil adviseerde de verkoper op juridisch vlak en Qwinq adviseerde de koper.

 

http://nieuws.cbre.nl/avans-hogeschool-verwerft-gebouw-in-breda/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?