Kantoorverzamelgebouw aan het Keizer Karelplein te Nijmegen volledig verhuurd

0

Met de verhuur aan Ergatis B.V. heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars te Nijmegen ervoor zorg gedragen dat het kantoorverzamelgebouw aan het Keizer Karelplein 32 te Nijmegen volledig is verhuurd.

In het gebouw werden diverse kantoorunits aangeboden in een diverse grootte qua vierkante meters, de afgelopen periode heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars te Nijmegen meerdere huurders weten te plaatsen en contracteren op deze locatie.

De totale omvang van het gebouw omhelst ca. 7.800 m², Ergatis B.V. heeft als laatste nieuwe huurder in totaal ca. 520 m² in gebruik genomen. De transactie met Ergatis B.V. heeft collegiaal plaats gevonden met Keizer Karel Bedrijfsmakelaars B.V. te Nijmegen.

De huidige huurders hebben allemaal meerjarige contracten gesloten, waardoor het totale gebouw voorlopig volledig verhuurd zal zijn.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder (een samenwerkingsverband) opgetreden, bij het tot stand brengen van de diverse transacties.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/kantoorverzamelgebouw-aan-het-keizer-karelplein-te-nijmegen-volledig-verhuurd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?