Vrachttaxi – Vlotweg VOF huurt bedrijfsruimte aan Binderskampweg 36 te Nijmegen

0

Vanaf 1 maart j.l. huurt Vrachttaxi-Vlotweg VOF een bedrijfsruimte van ca. 2.300 m² + 276 m² kantoorruimte gelegen aan de Binderskampweg 36 te Nijmegen ten behoeve van de op- en overslag van levensmiddelen.

Vrachttaxi Vlotweg VOF is een logistieke partner en houden zich bezig met transport & opslag in de breedste zin des woords. “Transport van envelop, printplaat, brood, pallets of een verhuizing die uitgevoerd moet worden het is bij ons bedrijf mogelijk” (volgens website Vrachttaxi Vlotweg VOF)

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens de verhuurder, een particuliere belegger, bemiddeld bij deze transactie.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/vrachttaxi-vlotweg-vof-huurt-bedrijfsruimte-aan-binderskampweg-36-te-nijmegen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?