Vier huurcontracten verlengd in winkelcentrum Vleuterweide

0

Namens het ASR Dutch Prime Retail Fund heeft a.s.r. real estate onlangs vier huurcontracten verlengd in winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht. Het gaat om De Hoorzaak (circa 79 m²), fietsenwinkel Banierhuis (circa 380 m²), Reyer Lafeber opticiens (circa 313 m²) en Hunkemöller (circa 158 m²).

Winkelcentrum Vleuterweide, bestaande uit 56 winkels en horecagelegenheden, is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Met de ondertekening van de langjarige huurovereenkomsten blijft het winkelcentrum volledig verhuurd.

Maatschap Winkel van Waarde trad op namens De Hoorzaak.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/03/vier-huurcontracten-verlengd-in-winkelcentrum-vleuterweide

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?