Gastronomia Villani (Prosecco) koopt 700 m² horecaruimte in Scheveningen

0

Gastronomia Villani (Prosecco) heeft het horecagedeelte van het Nautisch Centrum Scheveningen van circa 700 m² gekocht. De ondernemer zal hier nog vóór de zomer van 2018 de deuren van zijn Italiaanse restaurant aan de Jachthaven van Scheveningen openen.

Het Nautisch Centrum Scheveningen ligt aan de Hellingweg te Den Haag in de Scheveningse haven nabij het voormalige Norfolkterrein. Tegenwoordig is het havengebied een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. De haven is getransformeerd naar een woon/werkgebied gecombineerd met horeca.

Frisia Makelaars, partner in Dynamis, was als adviseur van verkoper (ASR Levensverzekering N.V.) betrokken bij deze transactie. Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting adviseerde Gastronomia Villani (Prosecco) bij de aankoop.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?