Bedrijvenlocatie Harbour Village Rijswijkvolledig uitverkocht

0

Medio maart waren alle bedrijfsruimten van bedrijvenlocatie Harbour Village verkocht. De uitvoering van de laatste fase, die bestaat uit 20 units, is in volle gang. In juli is de oplevering. Dan is Rijswijk een mooie nieuwe bedrijvenlocatie rijker, met in totaal 66 units.

Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw, in samenwerking met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Het complex ligt aan de Nijverheidstraat, op de Landtong, aan de Rijswijkse haven. De ligging aan de haven en de variatie in het gevelbeeld maken Harbour Village tot een aantrekkelijke vestigingslocatie. De ondernemers die zich hier al gevestigd hebben, zijn voor het overgrote deel uit de regio groot Rijswijk afkomstig. Zij hebben in Harbour Village echt een plek gevonden waar ze willen zijn.

 

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2018/maart/bedrijvenlocatie-harbour-village-volledig-uitverkocht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?