Woonbron verkoopt kantoorgebouw in Spijkenisse

0

Stichting Woonbron heeft het vrijstaande kantoorgebouw aan de Oberonweg 1 te Spijkenisse verkocht aan Maatschappelijk Zorg Vastgoed B.V. Het betreft een solitair kantoorgebouw van totaal circa 870 m² verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Hiervoor is het kantoor in gebruik geweest als regiokantoor van de woningcorporatie Woonbron.

Maatschappelijk Zorg Vastgoed zal hier medio 2018 een modern gezondheidscentrum vestigen dat onderdak zal bieden aan onder meer een huisartsenpraktijk, een apotheek, een fysiotherapeut, een psycholoog en een diëtiste.

Verkoper Stichting Woonbron werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

 

https://www.schaub.nl/nl/nieuws/woonbron-verkoopt-kantoorgebouw-in-spijkenisse/5ab247934d865203a58e0ca8

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?