Merin verhuurt 1.640 m² kantoorruimte aan CAL Consult in Ede

0

CAL Consult Nederland kiest voor Merin en huurt 1.640 m² kantoorruimte aan de Pascalstraat 15 op bedrijventerrein Frankeneng in Ede. Een duurzame overeenkomst met Merin is tot stand gekomen door CAL Consult zowel te voorzien in de huisvestingsbehoefte als te ontzorgen middels een complete turn-key oplevering van het kantoor. Met de komst van CAL Consult naar de Pascalstraat 15 is het gebouw volledig verhuurd.

CAL Consult Nederland ontwikkelt en implementeert warehousing software voor logistieke dienstverleners, waarmee de gehele supply chain wordt ondersteund. CAL’s warehouse management systeem CALwms ondersteunt ruim 1000 supply chains in Europa door de implementatie in een tiental landen.

Cushman & Wakefield begeleidde CAL Consult gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst met Merin.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?