Nieuw te bouwen distributiecentrum Den Bosch verhuurd aan postbedrijf Sandd

0

Aan de Nelson Mandelalaan in ‘s-Hertogenbosch is recentelijk gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum voor postbezorgingsonderneming Sandd. Het gebouw zal kantoor- en bedrijfsruimte omvatten met een totaal oppervlak van ruim 2.600 m². Vanwege de vele verkeersbewegingen is gekozen voor een strategische locatie tussen het centrum, de bedrijventerreinen en aansluitingen op het snelwegennet. Voor Sandd betekent dit een verdere verdichting en optimalisatie van haar distributienetwerk waarbinnen men jaarlijks 800 miljoen poststukken verwerkt.

Het project wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2018 opgeleverd. Het gebouw wordt ontwikkeld door bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen in opdracht van een particuliere belegger. Het is door RSP Makelaars langjarig verhuurd.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/428/nieuw-te-bouwen-distributiecentrum-den-bosch-verhuurd-aan-postbedrijf-sandd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?