Heembouw ontwikkelt 30.000 m² Logistiek in Lansingerland

0

Op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs start Heembouw met de ontwikkeling van een distributiecentrum van ruim 28.000 m². Woensdag 21 maart tekenden wethouder Abee van de gemeente Lansingerland en Heembouw de overeenkomst voor de reservering van een kavel van 4.8 hectare. Dit gebeurde op de Technishow, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de maakindustrie.

Het distributiecentrum dat Heembouw samen met haar architectenbureau Habeon Architecten turnkey zal realiseren, wordt in units vanaf 5.000 m² verhuurd.

Heembouw is gespecialiseerd in ontwikkeling, ontwerp en realisatie van bedrijfsruimten voor productiebedrijven en logistiek dienstverleners. Het distributiecentrum op Oudeland is bestemd voor verhuur aan bedrijven actief in de stadsdistributie.

Commercieel directeur Rinus Verhey van Heembouw: “We zien een groeiende vraag naar randstedelijke locaties voor tijdelijke opslag. Vanuit deze hub in Oudeland kunnen logistieke partijen direct hun klanten in de stad beleveren. Wij zijn inmiddels met meerdere geïnteresseerde kandidaten in gesprek.” Jones Lang Lasalle is de verhurende makelaar.

 

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2018/maart/heembouw-ontwikkelt-30000m2-logistiek-in-lansingerland/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?