Actium bouwt 84 appartementen in Assen Oost

0

Vandaag tekende Actium een overeenkomst met Nijhuis Noord voor de ontwikkeling en realisatie van 84 duurzame nieuwbouwappartementen in Assen Oost.

Nijhuis Noord heeft de appartementen ontwikkeld en start nog dit voorjaar met de bouw van 24 stadse en energiezuinige huurappartementen op het Vredeveldseiland op de plek van de voormalige Landbouwschool aan de Sperwerstraat. De woningen zijn zo’n 70 m² en hebben twee (slaap)kamers. Met een betaalbare huurprijs van € 597,30 excl. servicekosten (prijspeil 2018) zijn de appartementen uitermate geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Verhuur en oplevering
Geïnteresseerden kunnen van 23 t/m 27 april reageren op de appartementen via www.hurenvanactium.nl. Wanneer alles volgens planning verloopt, kunnen de nieuwe bewoners ergens eind december 2018 verhuizen naar hun nieuwe appartement.

Centraal en stads wonen nabij het bos
Later dit jaar wordt in de wijk gestart met de bouw van de resterende 60 woningen. In het Palet aan de kant van de
Rolderhoofdweg. Alle appartementen liggen op een centrale locatie op 10 minuten fietsen van de binnenstad en loopafstand van het station en het Amelterbos.

 

https://dkvwg750av2j6.cloudfront.net/m/65faa4fd541d98da/original/Persbericht-Actium-Actium-bouwt-84-appartementen-in-Assen-Oost-21-maart-2018.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?