Abels Deli opent city store in Utrecht

0

Foodconcept Abel´s Deli heeft onlangs de deuren van een city store in Utrecht geopend aan het Vredenburg 157. Dit is de tweede winkel van Abel´s Deli in Utrecht en heeft een vloeroppervlak van ruim 80 m² verdeeld over de begane grond en de kelder. Abel´s Deli opende vorig jaar de eerste winkel op het centraal station van Utrecht.

De winkels van Abel´s Deli zijn een giftshop, bar en deli ineen. Het concept profileert zich als ´The Italian from New York´ en combineert sweets en eats uit New York met authentieke smaken uit Italië. De klanten van Abel’s Deli kunnen hun gerechten en koffie afstemmen op hun persoonlijke smaak of behoeften en alles wordt versbereid terwijl je wacht.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een private belegger, in deze transactie.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/03/abels-deli-opent-city-store-in-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?