Ba&sh huurt eerste winkel in Nederland aan P.C. Hooftstraat

0

Modeketen Ba&sh Netherlands B.V. opent een eerste winkel in Nederland aan de P.C. Hooftstraat 35 in Amsterdam. Voor het huren van dit object van 200 m² heeft Ba&sh een langjarige huurovereenkomst gesloten met eigenaar Vastned Retail Nederland B.V.

Ba&sh is een merk van Barbara Boccara en Sharon Krief. Hun kleding is sinds de herfst van 2017 al in Nederland verkrijgbaar in vestigingen van de Bijenkorf. Vanaf het voorjaar 2018 is de collectie ook te koop in het verbouwde en vernieuwde object aan de P.C. Hooftstraat.

De verhuurder werd geadviseerd door KroesePaternotte. CBRE trad op als adviseur van Ba&sh.

 

http://nieuws.cbre.nl/bash-huurt-eerste-winkel-in-nederland-aan-pc-hooftstraat/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?