Wellantcollege huurt 1.640 m² in Rotterdam Delfshaven

0

Wellantcollege heeft onlangs overeenstemming bereikt voor een langjarige huurovereenkomst met betrekking tot de huur van de Laanslootseweg 1 te Rotterdam. De huur heeft betrekking op totaal circa 1.640 m² kantoorruimte alsmede 19 parkeerplaatsen.

De voormalige technische school aan de Laanslootseweg 1 is in 2009/2010 volledig onder architectuur van Ector Hoogstad Architecten herontwikkeld tot een hoogwaardig kantoorobject. Met de komst van Wellantcollege zal het object de onderwijsfunctie weer terugkrijgen. Het object is gelegen in de Rotterdamse deelgemeente Delfshaven.

Wellantcollege is een toonaangevende professionele onderwijsinstelling met scholen in NoordHolland, Zuid-Holland en Midden-Nederland. In totaal beschikt Wellantcollege over 23 VMBO en 11 MBO locaties. De locatie aan de Laanslootseweg zal worden aangewend ten behoeve van haar MBO activiteiten in Rotterdam. Na een verbouwingsperiode zal de locatie in januari 2019 haar deuren openen.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.. De huurder werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?