Stena Realty koopt hoofdkantoor Atos in Amstelveen

0

De ontwikkelcombinatie van M.J. de Nijs & Zonen, ProWinko en De Jong Groep heeft het kantoorgebouw aan de Burgemeester Rijnderslaan in Amstelveen verkocht aan Stena Realty. Stena Realty is onderdeel van de Zweedse Stena Group en richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed. Het bedrijf werkt vanuit Amstelveen en heeft een internationale portefeuille in Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Hongarije en de Verenigde Staten.

Het kantoor van ongeveer 9.000 m² ligt langs de A9 en is onderdeel van Complex De Bovenlanden. Het hoogwaardig afgewerkte gebouw is in 2015 gerenoveerd. Hierbij is een nieuwe hoofdentree en een modern multifunctioneel atrium gerealiseerd. Het kantoorpand heeft het energielabel A.

Atos huurt het kantoorpand voor de lange termijn als haar Benelux en Nordics hoofdkantoor. Het gebouw is onder andere geschikt doordat het vlakbij Schiphol en Stadshart Amstelveen en direct aan de A9 ligt.

De verkoper werd geadviseerd door Colliers International en juridisch begeleid door Van Doorne. Koper Stena Realty werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/19-03-2018-atos

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?