Coop Wieleman aan Steenbokstraat te Nijmegen breidt uit

0

Coop Wieleman aan de Steenbokstraat in Nijmegen gaat verbouwen. De supermarktondernemer heeft de winkelunit naast zijn huidige pand erbij gehuurd.

De huidige supermarkt groeide uit zijn jasje en het beschikbaar komen van de naastgelegen ruimte kwam op het juiste moment. Hierdoor zal de supermarkt geheel worden verbouwd, krijgt het een uitgebreider assortiment en diverse nieuwe services voor de klanten. Supermarktondernemer Hans Wieleman: “We steken de winkel van top tot teen in een nieuw jasje: ruim, fris en van alle gemakken voorzien!”

Onlangs is de sleuteloverdracht geweest en de start ingezet voor het bouwproject.

“Dit biedt vanzelfsprekend veel mogelijkheden”, vertelt Wieleman. “Onze Coop-winkel krijgt een nieuwe ruimtelijke en overzichtelijke indeling. Ook het assortiment wordt groter, waarbij de nadruk komt te liggen op de versafdelingen. De winkel wordt uiteraard voorzien van de vernieuwde eigentijdse Coop-stijl.”

Coop Wieleman toont met de verbouwing aan een dynamische en moderne supermarkt te zijn, die zich voortdurend zal blijven ontwikkelen. De medewerkers van Coop Wieleman zien er nu al naar uit om de klanten een geheel vernieuwde supermarkt te verwelkomen.

De supermarkt aan de Steenbokstraat zal tijdens de verbouwing tijdelijk gesloten zijn. Wanneer de werkzaamheden precies plaatsvinden, is nog niet bekend. Wieleman: “Daarover informeren we onze klanten tijdig.”

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft tijdens de transactie van de Steenbokstraat 32 te Nijmegen namens de verhuurder opgetreden en er voor zorg gedragen dat deze transactie tot stand is gekomen.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/coop-wieleman-aan-steenbokstraat-breidt-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?