Woonstichting Hulst winnaar Atriensis Energieaward 2018

0

Woonstichting Hulst is uitgeroepen tot winnaar van de Atriensis Energieaward 2018.
Woonstichting Hulst is de eerste en voorlopig enige deelnemer aan de Energiemonitor die met een gemiddelde labelklasse 6,67 de grens met label A passeert.

Energiemonitor Atriensis
De Energiemonitor van Atriensis geef inzicht in de energetische prestaties van woningcorporaties. De Energiemonitor meet de gemiddelde labelklasse: een optelsom van afgemelde energielabels en afgemelde Energie-Indexen. Met ruim 100 deelnemende corporaties met bijna 800.000 woningen een goede benchmark voor de hele sector. Meer informatie over de energiemonitor vindt u via deze link Nieuwsbericht Atriensis.

Woonstichting Hulst gemiddeld label A
Woonstichting Hulst heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het verbeteren van de energetische prestaties van haar woningen. In 2018 zal de laatste fase van het aanbrengen van zonnepanelen worden uitgevoerd. Hierdoor verbeteren de prestaties verder. Naast lagere woonlasten voor haar huurders levert dit ook een bijdrage aan een beter milieu.

Toekomst
Woonstichting Hulst blijft in de toekomst investeren in duurzaamheid. Op deze manier hoopt zij de doelstelling van CO2-neutraal in 2050 te halen.

 

https://dkvwg750av2j6.cloudfront.net/m/7c35a77877c51abb/original/2018-03-15-Persbericht-Woonstichting-Hulst-winnaar-Atriensis-Energieaward-2018.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?