Syntrus Achmea Real Estate & Finance verwelkomt Europese primeur C&A

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance verwelkomt een Europese primeur van C&A. De kledingketen heropent vandaag in winkelcentrum Makado Beek (Limburg) de eerste winkel volgens het allernieuwste storeconcept.

Klanten kunnen zich in de vernieuwde C&A (1.600 m²) oriënteren via de zogenaamde orientation spine. Belijning op het plafond laat zien hoe je als klant het beste door de winkel kunt lopen. Zo vind je gemakkelijk de paskamers, de lounges en de kassa’s. Donkere kleuren en natuurlijke materialen geven een warm en huiselijk gevoel. Een lounge bij de paskamers is voorzien van een speelhoek voor kinderen. Daar zijn ook oplaadpunten voor smartphones en gratis wifi.

De opening van de nieuwe C&A maakt deel uit van de grootscheepse uitbreiding en vernieuwing van Makado Beek, die in fases wordt uitgevoerd. Het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg telt op dit moment 70 winkels en is zeven dagen per week geopend. Sinds de oplevering van fase 2, in april vorig jaar, is het aantal bezoekers met circa 20 procent gestegen.

Makado Beek is eigendom van het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF), het retailfonds van Syntrus Achmea RE&F. De uitbreiding en revitalisatie wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met beheerder Apleona GVA B.V. , Markus Bouwadvies, Smeets Bouw, Van Heur Bouw & Onderhoud en de gemeente Beek.

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/syntrus-verwelkomt-europese-primeur-c-a-in-beek

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?