Chalet Group verhuurt aan MondInZicht in Vianen

0

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting heeft voor haar opdrachtgever Chalet Group een langjarige huurovereenkomst gesloten met MondInZicht Vianen B.V. Het betreft circa 302 m² kantoor/praktijkruimte en parkeerplaatsen in en bij het gebouw gelegen aan Clarissenhof 3 te Vianen.

Het betreft een zeer representatief kantoorgebouw gelegen in een kleinschalig kantorenpark. Het gebouw is omstreeks 2000 gerealiseerd. Het pand is ideaal gelegen nabij de afrit van de A2 en A27, zodoende goed bereikbaar en tevens goed zichtbaar vanaf de A2. Medehuurders in het park zijn onder andere Yamaha en Novec.

Chalet Group, opgericht in 2009, maakt deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen. Chalet Group verzorgt het integrale asset management van de onderhanden zijnde vastgoed portefeuille.

 

http://www.chaletgroup.nl/nieuws/alberts-muus-bedrijfshuisvesting-verhuurt-namens-chalet-group-aan-mondinzicht-in-vianen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?