Union Street verkoopt kantoorgebouw aan de Spicalaan 6-10 in Hoofddorp

0

Union Street Pluto B.V. heeft het kantoorgebouw ‘The Boxx’ gelegen aan de Spicalaan 6-10 in Hoofddorp verkocht aan APPM Group B.V. Het kantoorgebouw uit 2008 bestaat uit twee verdiepingen met een vloeroppervlak van circa 1.320 vierkante meter. Daarnaast beschikt het over een ondergelegen parkeergarage met 53 parkeerplaatsen. APPM Group B.V. is zelf de grootste huurder binnen het kantoorgebouw samen met Kindergarden Nederland B.V.

Het gebouw is gelegen in de kantoorlocatie Beukenhorst -Oost en heeft een centrale ligging naast de A4 en nabij de afslag N201. Beukenhorst-Oost is het grootste subgebied binnen de kantorenmarkt Beukenhorst en bestaat uit zowel grootschalige multi-huurder kantoorgebouwen als kleinschalige single-huurder kantoorgebouwen.

Union Street Pluto B.V. werd geadviseerd door Spring Real Estate en Loyens & Loeff.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?