Heuvelrug Wonen bouwt 34 appartementen voor starters aan de Hoofdstraat in Driebergen

0

Heuvelrug Wonen bouwt het kantoor aan de Hoofdstraat 82 (voormalig kantoor Recron) in Driebergen om naar 34 appartementen. Met de bouw van deze appartementen voorziet Heuvelrug Wonen in een grote behoefte onder starters.

Grote behoefte aan starterswoningen in Driebergen
Speciaal voor starters, die momenteel weinig kansen hebben op de woningmarkt, worden er 34 kleine tweekamerappartementen gebouwd. In Driebergen is een enorm tekort aan starterswoningen. Deze woningen worden verhuurd beneden de eerste aftoppingsgrens (€597,30). ‘Aftoppingsgrens’ is een begrip uit de huurtoeslag.

Voorbereiding project gestart
De werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Ginkel Afbouw in opdracht van Heuvelrug Wonen. Zij zijn inmiddels gestart met de voorbereiding voor de verbouwing. Alle overeenkomsten zijn inmiddels getekend tussen RES Ontwikkeling, Van Ginkel afbouw en Heuvelrug Wonen. Ook de benodigde vergunningen zijn verkregen. Verwachte oplevering van de appartementen; eind 2018.

 

https://dkvwg750av2j6.cloudfront.net/m/7deadec63c796567/original/Persbericht-Heuvelrug-Wonen-over-bouw-34-appartementen-voor-starters-aan-de-Hoofdstraat-in-Driebergen-12-maart-2018.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?