DHG verhuurt 6.145 m² aan Montapacking Fulfilment B.V.

0

DHG heeft met Montapacking overeenstemming bereikt over een 5-jarige huurovereenkomst.

Montapacking tekende een 5-jarige huurovereenkomst voor de huur 6.145 m² logistieke bedrijfsruimte van het distributiecentrum gelegen aan de Zoete Inval 4 te Breda.

Het logistieke distributiecentrum van 27.800 m² wordt op dit moment gerenoveerd. Vanaf 1 maart 2018 is Montapacking de eerste huurder die na de grootschalige renovatie zijn intrek zal nemen in het gebouw. Vanaf dat moment is nog circa 22.000 m² bedrijfsruimte beschikbaar. De diverse units hebben een vrije hoogte van 12,70 meter en zijn voorzien van een ESFR sprinklerinstallatie en stellingen.

Vanwege de binnenstedelijke ligging en het grote aantal vernieuwde loadingdocks is het gebouw zeer geschikt voor e-commerce activiteiten.

Ligging object
Het opslag- en distributiecentrum aan de Zoete Inval 4 is gelegen op bedrijventerrein Emer-Zuid in Breda. Het terrein omvat ca. 25 hectare en wordt ontsloten via de noordelijke rondweg die aansluiting biedt naar de A16 (Rotterdam – Antwerpen) en A27 (Utrecht – Breda).

OVER MONTAPACKING
Montapacking is een e-commerce bedrijf dat de logistiek voor 450 webwinkels verzorgt. Montapacking bestaat sinds 1999 en is momenteel één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Zij werkt vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgt wereldwijd voor de handling en bezorging van orders van haar klanten.

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door Van de Water bedrijfshuisvesting in samenwerking met het Industrial & Logistics team van JLL.

 

http://www.dhg.nl/nieuws/dhg-verhuurt-6-145-m²-aan-montapacking-fulfilment-b-v/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?