Nieuwe locatie Associate degree-opleidingen Avans Den Bosch aan Statenlaan

0

Later dit jaar verhuizen de Associate degree-opleidingen van Avans ‘s-Hertogenbosch alweer naar een andere locatie. Per september, de start van het nieuwe schooljaar 2018-2019, betrekken ruim 300 studenten het voormalige kantoorpand van Banning Advocaten aan de Statenlaan 55 in het Paleiskwartier. Hier heeft men circa 3.600 m² kantoor- annex opleidingsruimte tot hun beschikking en 36 parkeerplaatsen.

Avans Academie Associate degrees

Een Associate degree (Ad) is een tweejarige studie in het hoger beroepsonderwijs, met een wettelijk erkend diploma. Sinds 1 september 2017 worden de Ad’s in Den Bosch aangeboden onder de naam Avans Academie Associate degrees. De Academie is pas sinds het begin van het schooljaar 2016-2017 gevestigd in het pand aan het Stationsplein 50, samen met de opleidingen van de Academie voor Marketing en International Business (AMIB). Ook deze opleidingen zijn flink gegroeid, waardoor de behoefte aan een groter pand ontstond. AMIB blijft achter in de ruimte aan het Stationsplein. De verhuur van dit kantoor (5.000 m²) is een transactie die in 2016 ook door RSP Makelaars tot stand werd gebracht. Qwinq adviseerde destijds Avans.

RSP Makelaars bracht recentelijk de verhuurtransactie voor de Statenlaan tot stand namens de eigenaren, een groep particuliere beleggers. Qwinq trad ook in deze transactie op als adviseur van Avans.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/423/nieuwe-locatie-associate-degree-opleidingen-avans-den-bosch-aan-statenlaan

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?