Ardagh Metal Beverage Netherlands B.V. huurt bedrijfsruimte in Oss

0

Ardagh Metal Beverage Netherlands B.V., onderdeel van de Ardagh Group huurt een bedrijfsruimte van circa 1.000 m² aan de Kantsingel 18 in Oss. Ardagh is een wereldspeler op het gebied van verpakkingsoplossingen in glas en metaal, beschikt over 109 productielocaties in 22 landen en heeft ruim 23.500 medewerkers wereldwijd.

In Oss produceert Ardagh 8 miljoen bier-, energy- en frisdrankblikken per dag voor de Europese markt. In de bedrijfsruimte aan de Kantsingel zal Ardagh onder meer verpakkingsmateriaal sorteren en opslaan.

RSP Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens eigenaar, een particulier belegger.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/422/ardagh-metal-beverage-netherlands-bv-huurt-bedrijfsruimte-in-oss

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?