Urban Industrial koopt een bedrijfscomplex aan de Industrieweg 135 te Rotterdam

0

Urban Industrial (UI) heeft het in 2017 nieuw opgeleverde bedrijfscomplex gelegen aan de Industrieweg 135 op het bedrijventerrein Spaanse Polder te Rotterdam aangekocht. Het object bestaat uit circa 1.000 m² kantoor-/ bedrijfsruimte en circa 4.200 m² verhard buitenterrein. Het complex is volledig verhuurd aan Loxam Workx.

Loxam is dé toonaangevende verhuurder van machines voor de constructie- en bouwindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1967 in Frankrijk en is inmiddels werkzaam in 13 landen.

UI, financier van en investeerder in industrieel vastgoed in Nederland, is eigenaar van meerdere objecten in Rotterdam, waaronder de eveneens in de Spaanse Polder gelegen Groothandelsmarkt. De totale portefeuille van UI heeft inmiddels een waarde van meer dan EUR 250 miljoen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam adviseerde Urban Industrial bij de aankoop.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?