Kantoorgebouw De Vlier te Capelle aan den IJssel is verkocht

0

Ligusterbaan Vastgoed B.V. uit Capelle aan den IJssel heeft onlangs het kantoorgebouw “De Vlier” gelegen aan de Ligusterbaan 1 te Capelle aan den IJssel gekocht van Vastgoed Fusiefonds, een beleggingsfonds beheerd door “Hanzevast”, een onderdeel van Hanzevast Real Estate.

Kantoorgebouw “De Vlier”, bestaande uit circa 3.267 m² kantoorruimte, is gelegen in het Hoofdweggebied Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw is prominent gelegen direct aan de Hoofdweg en beschikt over een eigen parkeerterrein ten behoeve van 78 parkeerplaatsen. Circa 2/3 van het gebouw is momenteel verhuurd als businesscenter, hetgeen koper verder gaat uitbreiden en exploiteren. Ligusterbaan Vastgoed maakt onderdeel uit van Schipper Vastgoed, tevens de exploitant van onder andere de Businesscentra Ondernemershuis Capelle, Mirror, Schiepoint en Ondernemerscentrum Zuidplas.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde in deze transactie verkoper Hanzevast Real Estate.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?