Magis Vastgoed verleent Hazenberg opdracht voor realisatie van 150 gasloze appartementen

0

Projectontwikkelaar Magis Vastgoed heeft Hazenberg opdracht verleend voor de realisatie van 150 gasloze appartementen. Magis Vastgoed heeft het voormalig belastingkantoor aan de Prof. Cobbenhagenlaan aangekocht. Hier worden na grootschalige transformatie 150 appartementen opgeleverd met een oppervlakte van 30 m² tot 55 m². Hiernaast wordt een grote gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd. De oplevering is gepland medio 2018 voor de start van het nieuwe collegejaar. Hazenberg is bij deze transformatie verantwoordelijk voor de bouwkundig aanpassingen.

 

https://hazenberg.nl/actueel/magis-vastgoed-verleent-hazenberg-opdracht-voor-realisatie-van-150-gasloze-appartementen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?