Hudson’s Bay opent haar deuren in Enschede

0

Op donderdag 8 maart om 10.00 uur opent Hudson’s Bay haar deuren in Enschede. Het 9.875 m² Hudson’s Bay-warenhuis wordt gevestigd in het winkelhart van Enschede aan het H.J. van Heekplein, waar ook formules als de Zara, Primark en The Sting zijn gevestigd. Namens haar klant, een Nederlands pensioenfonds, heeft Syntrus Achmea Real Estate & Finance het gebouw aangepast om de winkelformule van Hudson’s Bay optimaal tot zijn recht te laten komen. Syntrus Achmea Real Estate & Finance ziet in de Hudson’s Bay een waardevolle toevoeging aan de binnenstad van Enschede.

In 2016 kondigde Hudson’s Bay Company verheugd aan dat zij voor zeven nieuwe locaties in Nederland overeenkomsten hadden getekend, waaronder deze locatie in Enschede. Richard Baker, Governor en Executive Chair van HBC zie daarover in 2016: “We zijn erg enthousiast om deze nieuwe locaties op A1 locaties voor de Hudson’s Bay formule in Nederland aan te kondigen. De snelheid waarin we overeenstemming bereiken over de contracten, onderstreept de wederzijdse bereidheid van verhuurders, gemeenten en het HBC-team.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/hudson-s-bay-opent-haar-deuren-in-enschede

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?