Best Environmental & Safety Technology huurt bedrijfspand in Rotterdam

0

Best Environmental & Safety Technology B.V. huurt per heden het bedrijfspand met kantoorruimte en buitenterrein gelegen aan de Driemanssteeweg 250 te Rotterdam. Het object bestaat uit ca. 2.540 m² bedrijfsruimte, ca. 560 m² kantoorruimte en het naastgelegen buitenterrein.

Best Environmental & Safety Technology B.V. is een groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen en apparatuur ten behoeve van het veilig verwerken van milieugevaarlijke stoffen. Best Environmental & Safety Technology B.V. zal het bedrijfspand gaan gebruiken voor het testen en certificeren van apparatuur. Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseerde Best Environmental & Safety Technology B.V. bij de aanhuur.

 

https://www.molenaarbedrijfshuisvesting.nl/nieuws/transactie/6900

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?