Heembouw levert nieuwe huisvesting Mueller in Groenlo op

0

Vrijdag 2 maart was de oplevering van de nieuwe bedrijfshuisvesting voor Mueller BV. Op bedrijventerrein Laarberg in Groenlo realiseerde Heembouw het nieuwe bedrijfspand, bestaande uit circa 18.000 m² productiefaciliteit en 2.500 m² kantoor. Habeon Architecten maakte het ontwerp. Omdat Mueller veel met RVS werkt, is gekozen voor een hightech uitstraling met metallic look.

Mueller is expert op het gebied van warmtewisseling en opslag van vloeistoffen. Tot nu toe was Mueller in Nederland gehuisvest op vier verschillende locaties, met het hoofdkantoor in Assen, 2 productielocaties in Lichtenvoorde en een serviceorganisatie in Wesepe. In Groenlo worden deze locaties samengevoegd tot één bedrijf. De komende weken wordt de productiehal ingericht. Vanaf 9 april is de nieuwe locatie volledig operationeel.

Mueller BV is de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Paul Mueller Company, actief op het gebied van ontwerp, productie, installatie en onderhoud van melkkoelsystemen, kelderbiertanks en procestanks. In de ruim 70 jaar van haar bestaan heeft Mueller zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererend specialist in procesoplossingen. Bij Mueller werken ongeveer 280 medewerkers.

 

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2018/maart/heembouw-levert-nieuwe-huisvesting-mueller-in-groenlo-op/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?