Autoherstel Zuid Oss B.V. groeit en verhuist in Oss

0

Autoherstel Zuid Oss B.V. (www.autoherstelzuid.nl) verhuist medio april 2018 binnen Oss naar een fraai bedrijfspand aan de Reggestraat 29. Autoherstel Zuid is de naam voor een viertal ABS autoherstelbedrijven in de regio Uden, ‘s-Hertogenbosch, Oss en Nijmegen.

In 2013 nam Autoherstel Zuid Oss de vestigingen van Autoschade Janota en Bloks Autoschade over in Oss en nu groeit men verder aan de Reggestraat (de voormalige vestiging van Boschman Autoschade) waar men een bedrijfspand van ruim 2.235 m² betrekt op een perceel van 5.350 m².

RSP Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens eigenaar, een particuliere belegger.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/419/autoherstel-zuid-oss-bv-groeit-en-verhuist-in-oss

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?