Openbaar Onderwijs Houten huurt kantoorruimte aan de Bouw 85 te Houten

0

Openbaar Onderwijs Houten heeft de kantoorruimte van ca. 228 m² gehuurd aan de Bouw 85 te Houten

De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een plintgebouw deeluitmakende van de kantoorontwikkeling “Leebrug” te Houten. In de directe omgeving zijn ondernemingen gevestigd als Arcade ICT, Unster De Meent accountants, Dura Vermeer en Arkey Systems.

De kantoorruimte is gelegen op steenworp afstand van NS Station Castellum en het wijkwinkelcentrum Castellum met een parkeerkelder voor ca. 350 auto’s en ca. 8.800 m² bruto vloer oppervlak aan winkels, dienstverlening en horeca.

MVGM Bedrijfshuisvesting heeft namens de verhuurder de transactie tot stand gebracht.

 

https://mvgmbedrijfshuisvesting.nl/Nieuws/91527/De-Bouw-85-te-Houten-verhuurd-.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?