M7 Real Estate Netherlands B.V. verhuurt 1.723m² in Groningen aan Cendris Customer Contact B.V.

0

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor haar fonds M7 EREIP II Dutch Propco 1 B.V. een verhuurtransactie verricht aan de Eemsgolaan 1-3 te Groningen. Cendris Customer Contrat B.V. heeft circa 1.723 m² kantoorruimte en 35 parkeerplaatsen gehuurd.

Door geboekte successen van Cendris en de bijbehorende extra business ontstond de vraag naar extra ruimte. Bij Cendris was men erg enthousiast over de locatie in het algemeen en ook de nieuwe, door M7 gecreëerde koffiebar in de entreehal viel erg in de smaak. Door de combinatie van deze factoren heeft Cendris ervoor gekozen de laatst beschikbare kantoorruimte bij te huren en het contract voor een lange periode te verlengen.

Met deze transactie is het gebouw volledig verhuurd.

Cendris Customer Contact B.V. is een facilitair contactcenter dat al jaren op een unieke manier het klantcontact voor verschillende bedrijven verzorgt. Cendris is een echt mensenbedrijf waar warmte, persoonlijk contact en een unieke beleving centraal staan. Dit gebeurt onder andere door het inzetten van user experience om zowel de beleving van de klant als de medewerker steeds verder te verbeteren. Een sfeervolle en inspirerende werkomgeving zoals het kantoor aan de Eemsgolaan gaat hier zeker aan bijdragen!

Deze verhuurtransactie is tot stand gekomen in samenwerking met Cushman & Wakefield.

 

http://www.m7re.eu/nl/nieuws/nieuws/m7-real-estate-netherlands-bv-verhuurt-1723m-in-groningen-aan-cendris-customer-contact-bv/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?