Yacht naar Rotterdam The Hague Airport

0

Het bedrijf neemt in de lente van 2018 zijn intrek in het kantoor met uitzicht op de landingsbaan van de luchthaven. Yacht is een Nederlands detacherings-, werving- en selectiebureau, ook actief in Frankrijk en Duitsland. Naast Yacht heeft Cornerstone de afgelopen periode ook Carerix, van Noort Gassler, Greenspeed en Commodity line als nieuwe huurders mogen verwelkomen. Momenteel is nog 850 m² te huur.

De luchthaven en het aangrenzende business park zijn volop in ontwikkeling. Het Airportplein is onlangs voor een deel vernieuwd waardoor een hoogwaardige verblijfsomgeving is gecreëerd. Ook de parkeerlocaties zijn verbeterd en de terminal wordt fors uitgebreid. Het business park van Rotterdam The Hague Airport, waaronder het duurzame multi-tenant gebouw Cornerstone, is in eigendom van Rotterdam Airport Vastgoed. Dit is een dochteronderneming van Schiphol Real Estate.

Rotterdam The Hague Airport Business Park wordt ontwikkeld door Rotterdam Airport Vastgoed in samenwerking met Rotterdam The Hague Airport.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ begeleidde de huurtransactie namens de verhuurder.

 

https://ooms.com/actueel/yacht-naar-rotterdam-the-hague-airport

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?