Parfois opent in Amsterdam

0

Internationaal fashionretailer Parfois opent in maart 2018 de deuren van een nieuwe winkel in het centrum van Amsterdam. De winkel ligt aan de Kalverstraat 53 en heeft een vloeroppervlak van ruim 300 m² verdeeld over de begane grond en de eerste, tweede en derde verdieping. Voor Parfois is dit de zesde winkel in Nederland. Parfois neemt hiermee de winkellocatie over van Superstar.

Het Portugese Parfois is opgericht in 1994 en verkoopt en ontwerpt haar eigen modeaccessoires, zoals tassen, schoenen, horloges, zonnebrillen en sieraden. De winkels worden iedere week voorzien van nieuwe producten. Parfois heeft op dit moment ruim 700 winkels in meer dan 50 landen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de huurder, Parfois, in deze transactie. De verhuurder, Coltavast B.V., werd bijgestaan door BlauwVliet Vastgoedadvies.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/02/parfois-opent-in-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?