Twee nieuwe huurders voor het kantoorgebouw gelegen aan het Zuideinde 60-62 te Barendrecht

0

Waterpas Civiel adviesbureau B.V. en Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau huren in het totaal circa 1.055 m² kantoorruimte en zullen zich dit voorjaar gaan huisvesten in het kantoorgebouw gelegen aan het Zuideinde 60-62 te Barendrecht. Het kantoorgebouw, eigendom van De Vaste Wal B.V., is op een gunstige locatie gelegen en voorzien van uitstekende parkeerfaciliteiten.

Waterpas Civiel adviesbureau B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor ca. 542 m² kantoorruimte gelegen op de eerste en tweede verdieping, alsmede 10 parkeerplaatsen. Waterpas is een civieltechnisch adviesbureau met specifieke werkvelden in onder andere ontwerp & projectvoorbereiding, riolerings- en wateradvies, gebiedsontwikkeling, risicomanagement etc..

Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau heeft een huurovereenkomst gesloten voor ca. 513 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, alsmede 20 parkeerplaatsen. Het Kwaliteits-Controle-Bureau (KCB) is een zelfstandig bestuursorgaan en staat onder toezicht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Het KCB verricht uitsluitend publieke taken. De belangrijkste taak van het KCB is het inspecteren van verse groenten en fruit, snijbloemen en potplanten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad in collegiale samenwerking met Hagendoorn NVM Makelaardij, op namens de verhuurder De Vaste Wal B.V.. Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau werd begeleid door Switch Real Estate Consultants. Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau werd begeleid door Metz Vastgoed B.V.

 

https://ooms.com/actueel/twee-nieuwe-huurders-voor-het-kantoorgebouw-gelegen-aan-het-zuideinde-60-62-te-barendrecht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?