Aziatisch restaurant Silk is nieuwe huurder in het Super Winkel Fonds

0

Aziatisch restaurant Silk opent binnenkort haar deuren in het Maagjesbolwerk in het centrum van Zwolle. Het Maagjesbolwerk is onderdeel van het beleggingsfonds Super Winkel Fonds van Annexum en biedt plaats aan 1.600 m² kantoorruimte 7.000 m² winkelruimte en een parkeergarage met 480 plaatsen.

Silk huurt de ruimte per 1 december 2017 en opent naar verwachting in mei de deuren. Adhoc horecamakelaars heeft bij deze deal opgetreden als bemiddelend makelaar voor Annexum.

Gasten maken in restaurant Silk kennis met de Koreaanse, Thaise, Chinese en Indonesische keuken. Eigenaar Rubin Hu: “In het afgelopen decennium heb ik veel nationale en internationale culinaire ervaring opgedaan. Door de jaren heen heb ik vooral veel pareltjes uit de Aziatische keuken verzameld, die ik in de vorm van Silk graag met Zwolle deel.” Rubin Hu is tevens ook eigenaar van Delifrance en Kwalitaria in Zwolle.

 

https://www.annexum.nl/nl/Nieuws/2017/Nieuwe-huurder-voor-Annexum-in-het-Super-Winkel-Fonds.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?