Curryworstformule Bobby & Fritz komt naar Nederland

0

De Duitse curryworstformule Bobby & Fritz komt naar Nederland. Het bedrijf gaat hun eerste Nederlandse locatie openen in Arnhem.

Bobby & Fritz is opgericht in 2013. In Duitsland en Zwitserland hebben zij op dit moment 25 vestigingen. In 2018 wil Bobby & Fritz tien nieuwe vestigingen openen in Nederland en België. Binnen vijf jaar wil het bedrijf naar 100 locaties in Nederland en België. Dit is inclusief mobiele foodtrucks waarmee Bobby & Fritz aanwezig is op festivals.

Het Nederlandse bedrijf Fabbene gaat Bobby & Fritz exploiteren. Zij begeleiden Food & Beverage franchises die willen uitbreiden in Nederland en België. Daarbij richten zij zich op het samenbrengen van ondernemers en innovatieve F&B concepten. Zo leiden zij ook de Nederlandse en Belgische uitbreiding van Coffee Fellows.

De eerste Nederlandse vestiging van 70 m² opent in april vlakbij het centraal station in Arnhem, aan de Oude Stationsstraat 22. Bobby & Fritz heeft gekozen voor deze locatie omdat hier werkende, reizende en studerende bezoekers samen komen. Er gaan 9 mensen in deze vestiging werken.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft de transactie begeleid. Chris Lanting, Associate Director Retail, vertelt: ”Het stationsgebied van Arnhem is de laatste jaren veranderd van een OV-knooppunt naar een echte bestemming. De komst van Bobby & Fritz sluit hierbij aan en is een goede uitbreiding van het gebied.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/23-02-2018-curryworstformule

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?