Merin en YoungCapital sluiten nieuwe huurovereenkomst in Hoofddorp

0

Met een nieuwe huurovereenkomst tussen Merin en YoungCapital is het kantoorgebouw Aquarius aan de Siriusdreef 10-20 in Hoofddorp nu volledig verhuurd. De totaal gehuurde oppervlakte door YoungCapital bedraagt per oktober van dit jaar 7.300 m².

Uitbreiding
YoungCapital, de grootste recruitmentspecialist voor jong talent, breidt naast de verlenging van de huurovereenkomst tevens uit. Dit is het resultaat van de mooie samenwerking tussen Merin en YoungCapital. In maart breidt YoungCapital uit met 2.652 m² en in oktober komt daar nog eens 840 m² bij. De uitbreiding biedt YoungCapital de mogelijkheid grootschalig te verbouwen zodat het aansluit bij het innovatieve karakter van de organisatie en voor alle werknemers de ideale werkplek gecreëerd kan worden.

Gelukkig, gezond & succesvol
Merin maakt met deze nieuwe huurovereenkomst een grote stap in het verwezenlijken van de ambitie om werkplekken te creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Sinds medio 2017 is Merin eigenaar en verhuurder van Aquarius, waarna in relatief korte tijd een zeer sterke relatie met YoungCapital is opgebouwd. Mede dankzij deze mooie samenwerking zijn de uitbreidingsplannen ontstaan en kan Merin nu met trots melden dat met deze huurovereenkomst het gebouw volledig verhuurd is.

YoungCapital Academy
Naast het hoofdkantoor van YoungCapital zal YoungCapital Academy, de hbo-opleiding voor software development, zich nu ook vestigen aan de Siriusdreef in Hoofddorp. YoungCapital is de snelst groeiende uitzender van Nederland en beschikt naast het hoofdkantoor in Hoofddorp over een landelijk netwerk van meer dan 35 vestigingen.

Alberts en Muus Bedrijfshuisvesting heeft als vaste landelijke huisvestingsadviseur van YoungCapital deze transactie tot stand gebracht.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?