DHG verhuurt 15.449 m² op SMARTLOG Rotterdam 1

0

DHG heeft onlangs 3 huurovereenkomsten gesloten op het recent opgeleverde SMARTLOG Rotterdam 1 aan de Rhôneweg 58-98 te Rotterdam – Europoort.

DHG heeft op het voormalige terrein “De Beer” in Rotterdam Europoort op risico 5 DC’s ontwikkeld met een totale oppervlakte van ca. 30.000 m². Met Neovia Logistics Services, LLC is overeenstemming bereikt over de huur van DC 1 van 3.033 m². Neovia tekende een 5-jarige huurovereenkomst voor de huur van 2.388 m² warehouse, 336 m² mezzanine en 309 m² kantoor. Tevens heeft Logwise Rotterdam een overeenkomst getekend voor de huur van DC 3 van 6.663 m² warehouse, 577 mezzanine en 402 m² kantoor.

Eerder tekende Kloska een 10-jarige huurovereenkomst voor de huur van DC 4 met een oppervlakte van 4.774 m². Met deze transacties zijn nu 3 van de 5 DC’s direct vanaf oplevering verhuurd. De laatste twee DC’s van 5.955 m² en 8.074 m² zijn beschikbaar voor de verhuur.

Ligging object
SMARTLOG Rotterdam 1 is strategisch gelegen in Rotterdam – Europoort in de Rotterdamse haven. Nabij Distripark Botlek en centraal gelegen tussen de voormalige ECT Home Terminal en de Delta Terminal. De naastgelegen rijksweg A15 geeft een snelle aansluiting op de rijksweg A4 (Amsterdam) en de A16 (Moerdijk – Antwerpen).

Nabij SMARTLOG Rotterdam 1 ligt SMARTLOG Rotterdam 2. Hier start DHG binnenkort met de ontwikkeling van ruim 95.000 m². Deze ontwikkeling zal deels bestaan uit warehouses met een ESFR sprinkler installatie en deels uit PGS15 warehouses, voor de opslag van verpakte gevaarlijkje stoffen (ADR). Het eerste deel van deze ontwikkeling zal in de loop van 2018 worden opgeleverd.

Op dit moment heeft DHG 555.000 m² aan logistieke SMARTLOGS in o.a. Rotterdam, Moerdijk, Bergen op Zoom, Ridderkerk en Harnaschpolder Den Hoorn in de pijplijn welke in de komende 2 jaar tot ontwikkeling worden gebracht.

Over Neovia
NEOVIA is wereldleider in de third-party logistiek, zij hebben wereldwijd meer dan 100 vestigingen in 25 landen. Meer dan 30 jaar, heeft Neovia de OEM-mentaliteit gecombineerd met levensechte innovatie voor het oplossen van complexe logistieke uitdagingen voor bedrijven in de automotive, industriële, lucht-en ruimtevaart en technologie sector. NEOVIA werkt samen met bedrijven van alle groottes gedurende hun levenscyclus als partner, adviseur en enabler van transformatie. Het bedrijf biedt een volledige pakket van diensten, met inbegrip van de logistiek van service onderdelen, inbound logistiek en de distributie van eindproducten evenals value-added services zoals optimalisatie van voorraadbeheer en vervoer.

Over Logwise Rotterdam
Logwise Rotterdam is een gedreven logistieke dienstverlener op het gebied van forwarding en warehousing & Europese distributie services en verzorgt custom made supply chain oplossingen. Ze bieden diverse warehousing services zoals bonded-, food-, public-, contract , specialized-, en emergency warehousing. Logwise beschikt over de mogelijkheid om Haulage transport FTL – LTL aan te bieden naar West-, Oost Europa, de Oekraïne, Turkije, Rusland Kazakhstan en Georgië en de mogelijkheid voor FCL en LCL transport in Nederland, België en Duitsland.

DHG werd bij de transacties met Kloska en Neovia geadviseerd door het Industrial & Logistics team van JLL.

 

http://www.dhg.nl/nieuws/dhg-verhuurt-15-449-m²-op-smartlog-rotterdam-1/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?