Bedrijfscomplex in Enschede van ruim 10.000 m² verkocht

0

Twee particuliere beleggers hebben de bedrijfspanden gekocht aan de Twekkeler Es 30-32 en Het Lentfert 23 in Enschede. Het bedrijfscomplex heeft een totale oppervlakte van circa 10.500 m² en ligt op een perceel van ruim 1,6 hectare in het Havengebied van Enschede.

Het bedrijfscomplex is momenteel nog in gebruik door JOMO Fashion, die per april 2018 verhuist naar een nieuw bedrijfsobject in Enschede. De nieuwe eigenaren bieden de objecten voor de verhuur aan. Het object aan Het Lentfert 23 is reeds verhuurd (2.230 m²). De objecten aan de Twekkeler Es 30 (ca. 5.300 m²) en Twekkeler Es 32 (ca. 3.000 m²) zijn nog beschikbaar voor een nieuwe huurder.

Geïnteresseerde partijen kunnen hiervoor contact op nemen met drs. Bart Wientjes RT van Boers&Lem Vastgoedconsultants.

Boers&Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/bedrijfscomplex-enschede-verkocht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?