Stichting Bomanshof en Parnassia Groep huren 1.400 m² kantoorruimte Eindhoven

0

Stichting Bomanshof en de Parnassia Groep hebben ongeveer 1.400 m² kantoorruimte aan de Pastoriestraat 137-165 in Eindhoven gehuurd.
Stichting Bomanshof is een instelling die organisaties in de informele zorg ondersteunt. Zij adviseren hen bijvoorbeeld op het gebied van mantelzorg. Het bedrijf huurt ongeveer 800 m² kantoorruimte op de begane grond en de derde verdieping. Ook huren ze zeven parkeerplaatsen.

De Parnassia Groep is een specialist in geestelijke gezondheidszorg en biedt hulp bij psychische problemen. Het bedrijf heeft meer dan 10.000 werknemers op 400 locaties in Nederland. Parnassia Groep huurt ongeveer 600 m² kantoorruimte op de tweede verdieping en 20 parkeerplaatsen.

Het pand aan de Pastoriestraat is een multi-tenant gebouw. In het gebouw zijn onder andere Hypotheker, HSK, Impegno, Fysius en Hypotheek Visie gevestigd. Het gebouw heeft een totaaloppervlak van ongeveer 4.500 m² en 90 parkeerplaatsen. Er is nu nog 665 m² beschikbaar.

De verhuurder werd in beide transacties begeleid door Colliers International en AMGEA adviseerde de Parnassia Groep.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/19-02-2018-stichting-bomanshofenparnassiagroep-leased-office-eindhoven

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?