Partylite verkoopt Europees distributiecentrum aan Gramercy Europe

0

PartyLite heeft zijn Europese distributiecentrum in Tilburg verkocht aan de Britse vastgoedinvesteerder Gramercy Europe. Het distributiecentrum ligt aan de Gesworenhoekseweg 8 op bedrijventerrein Vossenberg-West in Tilburg en beslaat in totaal 40.618 m² aan bedrijfshallen en kantoorruimte.

Als onderdeel van de transactie wordt Gramercy Europe de nieuwe verhuurder van PartyLite. Voordat tot verkoop is overgegaan, is de huurovereenkomst tussen PartyLite en Gramercy tot stand gebracht. Tevens is er een overeenkomst voor onderhuur afgesloten betreffende circa 10.000 m², die PartyLite (onder)verhuurt aan een derde partij.

Vossenberg-West is een gewilde locatie. Vanwege de strategische ligging hebben ook diverse gerenommeerde bedrijven, zoals Coolblue, Tesla en Samsung hier hun logistieke activiteiten ondergebracht.

CBRE trad bij de verhuur, de onderverhuur en de verkoop op als adviseur van PartyLite; Nauta Dutilh adviseerde op juridisch gebied. Gramercy Europe werd voor de verkooptransactie commercieel bijgestaan door Industrial Real Estate Partners en juridisch door Loyens & Loeff.

 

http://nieuws.cbre.nl/partylite-verkoopt-europees-distributiecentrum-aan-gramercy-europe/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?