Nieuwe woonzorglocatie in Nijverdal voor Wonen bij September

0

Wonen bij September, een innovatieve organisatie voor kleinschalige particuliere woonzorg voor mensen met geheugenproblemen, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Aedifica Nederland voor een nieuwe woonzorglocatie met twintig appartementen in Nijverdal. Het gebouw wordt ontwikkeld door Thuismakers, dat een realisatieovereenkomst heeft gesloten met Aedifica. De te ontwikkelen woonzorglocatie is gelegen aan de Salomonsonstraat 51.

De nieuwe woonzorglocatie zal plaats bieden aan 20 bewoners. Het project zal naar verwachting eind 2018/ begin 2019 worden voltooid. Wonen bij September heeft zeven locaties in gebruik, verspreid over heel Nederland. Het komende jaar worden er meerdere nieuwe locaties in ontwikkeling genomen. Daarnaast is de organisatie actief op zoek naar extra nieuwe locaties in Nederland. Met het sluiten van de overeenkomst met Aedifica, Belgische Real Estate Investment Trust (REIT ), heeft Wonen bij September een nieuwe samenwerkingspartner toegevoegd om deze ambitie te verwezenlijken.

Wonen bij September is ontstaan uit de behoefte dat er meer kwaliteit geleverd moet worden met meer liefde en warmte in het dagelijks leven van ouderen met geheugenproblemen. De locaties zijn daarom kleinschalige woonhuizen waar mensen alle benodigde ondersteuning krijgen. De woonzorglocatie is toegankelijk voor een bredere groep personen, niet alleen vermogende ouderen.

CBRE adviseerde Wonen bij September bij deze transactie. Dudok bouw en vastgoedrecht heeft Wonen bij September juridisch bijgestaan. Aedifica is tijdens deze transactie op juridisch gebied begeleid door Stibbe.

 

http://nieuws.cbre.nl/nieuwe-woonzorglocatie-in-nijverdal-voor-wonen-bij-september/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?